Jump to content
Android

Another cannot load portal

Recommended Posts

Same boat here. Renewed subscription. I have it working on an older box which I changed to match the ‘server id’ on this one. But this one - it won’t connect. 

Edited by Jibs
Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Jibs said:

Same boat here. Renewed subscription. I have it working on an older box which I changed to match the ‘server id’ on this one. But this one - it won’t connect. 

is older box still on?

Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Jibs said:

I’ve remove and readded the server info several times. At one point I saw a light blue highlight on the server info but never saw it again

are you pressing save after entering info?

Link to post
Share on other sites
38 minutes ago, Jibs said:

I’ve remove and readded the server info several times. At one point I saw a light blue highlight on the server info but never saw it again

are you removing it by using red button?

Link to post
Share on other sites

Folks. Thanks for the responses. I can assure you I know how to enter the server info and save it. I’ve got 3 boxes in the house. I’ve been running two off the same MAC address for years. This new one seems to be the only problematic one. The other two boxes with their capability to change their MAC address to this one have successfully logged into my server. The other two have been turned off and this third won’t connect at all. It’s almost like the MAC address in the interface is incorrect because I’ve done everything and it won’t connect

Link to post
Share on other sites

I think I figured it out. The seller entered my MAC address with lower case on their server. I tested my other two boxes with lower case letters and they both work fine. The new one doesn’t let me change to lower case so it doesn’t work. 
 

now will they make the changes?  😕

Link to post
Share on other sites

I’ve grabbed my old box and changed the MAC address to be lower case letters and I can connect to the server. If I change the MAC alpha characters to uppercase letters, I got the same error ‘cannot load portal’. Again with the new xr4000 you can’t modify the MAC address so my assumption is the server has my info loaded as lower case which is why it won’t connect?

Link to post
Share on other sites

I’ve also noticed that when I remove the Mac server entry; the confirmation prompt says am I sure I want to delete and XC Api login. Not the MAC server login. I assume that’s just a UI error

194A1243-8C89-4A2E-93E3-60418E211F36.jpeg

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Jibs said:

I’ve grabbed my old box and changed the MAC address to be lower case letters and I can connect to the server. If I change the MAC alpha characters to uppercase letters, I got the same error ‘cannot load portal’. Again with the new xr4000 you can’t modify the MAC address so my assumption is the server has my info loaded as lower case which is why it won’t connect?

then ask the seller to fix it

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...