Jump to content

Avenger

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Avenger

  1. I don't know, i don't have a vidstick and buzz usb adaptor to test, but if you have 5g wifi routeur you could acheave in theory faster speed than 125Mbps, but the wifi are a little less stable, there are many factor that are influence the speed of the wifi, but it worth the try. But if you only want to do some live streaming, even my server with the channel in hd are taking 8-10 Mbps, and recently they have introduce webhd channel that consume around 25-30Mbps, so ever with your 125Mbps, the livetv won't load faster or be more beautifull. Hope it help
  2. Well, it kind of false publicity that these kind of product are promissing, your ugreen usb adaptor are limited by the transfert speed that the usb 3.0 can thansfert. I can assure you that the transfert speed will never be able to acheave 900mbps over usb. In theory the usb 3.0 are suppose to acheave 640Mbps but that just the theory, in real life test it's really lower than that.
  3. It's not because you have 2 remote that work perfectly mean something, just check this Allaboutbuzz said there a new remote and know the problem and should be fix in the next firmwire, but it been 2 month ago since is last post, same thing with the other other problem, didn't hear news for month now.
  4. Anyway that not the point, i expect to be able to shutdown the box, now i must put the xr4000 in standby, if i put shutdown the box restart, i have bluetooth not responding, i bought the new remote arq100(The guide has been replace by favorite), half of the button are not working, all these trouble are suppose to be fix day ago, but we are left in the dark. It's all little problem, but put together better to irritate me, it so sad because the xpl3000 was one of my favorite box at the time.
  5. The buzz is only a android box you have subscribe to a iptv service for sure, the best bet for you is to go on the home screen and server setting, check if you have a name over there, with that name contact where you have bought the box and ask them your question.
  6. No news is good news, but in that case i think it doesn't apply, i'm waiting for that firmwire upgrade with impatience.
  7. You could install speedtest or some program like that to test your internet speed on wifi, but the powerline solution is also a viable solution.
  8. No i'm on modern, i try classic, still reboot, and just to be clear it's not only one unit, i'm a small iptv reseller, and the last batch out of 5 xr4000, 5 won't shutdown since the last update, suspend work, don't know if it something during the initial setup, i setup all in french, i did factory reset put back in english without succes.
  9. Without respect, just ask allaboutbuzz on this one, it a known bug
  10. Well your lucky, it a odd problem with android 9, some unit having the problem, allaboutbuzz already pm and said he was working on a solution. The suspend work great, but if i put shutdown in the powerkeydefinition the unit only reboot since the last update.
  11. 3 new features that i wish to see in the future. First one, to be able to pause, rewind or forward during live tv, i'm not talking about catchup, really live tv, you switch to a channel and it begin to record automatically in the ram, that way we can pause or rewind in your live record and forward to the live stream. Second, when you want to record something, it could be nice if you add an option to This show only or record all series/occurence. Third, probably the not feasible option, if you have 2 box, if you could share the record. Quatro, this one it just a joke, but t
  12. Since the update 3 box unable to shutdown, it only restart, anybody else having this problem ?
  13. Sorry i didn't know the usb dongle was actually a bluetooth transmitter, i tought the usb dongle was a wifi transmitter , like the mini usb dongle that came with a wireless mouse, actually the link you send mention after 3 second the remote resync and work Normally, but i could wait an eternity when it stop, it stop, there nothing i can do except remove battery and put it back. If the arq100 is actually a bluetooth like the link you send, how can i pair it with the bluetooth of the buzz xr4000 without the usb dongle, because i try the ok + vod on the remote when the pairing is searching device
  14. Every once in a while, some fonction stop responding, need to remove battery, plug it back and it work again, just wondering is this a software issue or physical problem, i'm using buzz xr4000, one of my friend having the same setup, buzz xr4000 and arq100 and he just mention to me yesterday that it happen sometimes, that is remote stop responding, i know there was a issue with the xpl3000, just wondering if it the same for xr4000
  15. Any news about the official firmwire release and buzz updates ?
  16. My server told me that the way the buzz xpl and xr always send request to the server, it eventually detect the request like an attack, they ask to provide the ip adress of my isp to unlock it in the server, probably put it in the white list or trust device, is this something buzz is aware of or that it will be correct in the next update Thx
  17. The server seem to have a lot of problem lately, keep you intouch, but i could be the server.
  18. The second unit was not a backup, brand new account for a customer, i test it for 8 hours and it was working ok, i ship the unit after, i ask yesterday to this customer if he have the same problem, he suppose to call me back this week end, so i will keep you inform but he did call me about vod showing 0 of 0 after 1 day of use. Normally a sell the xpl3000, but i begin to sell the xr4000, since the feature of booting into livetv is cool. I Don't have much customer on xr4000. i keep you inform if the customer report the same problem, i can ever give you 1 month free subscription on my serve
  19. Since the beginning of the purchase of xr4000, i got a lot of problem with vod, showing 0 of 0 after a while, what i found for a work around, i go to server settings, (server line), hit my server and do the green button to reconnect and my vod working, but now another problem occurs, the playback is not working, or the epg show no information, for some testing i install stbemu free and the guide was working flawless, all channel got information and the playback was working. Just to complicate the situation, i own a panel to subscribe some customer and the problematic unit show the wrong ip, ut
  20. I was having the same problem with vod, but with december update, it correct it, but only for a few hour, after x hour the vod show 0 movie, need to restard my xr4000 and after i'm good for a couple of hour
  21. Yes probably the service like you said, i look, on the novembre update and it was suppose to correct some vod problem, but it clearly bug my service
  22. I have xpl 3000 and xr4000 and since the november update, VOD have stop working with both box, when a click on a movie or serie nothing happen. I know it something with the box, it working if a play with stbemu application
×
×
  • Create New...