Jump to content

Jan Thijs

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Jan Thijs last won the day on October 9 2022

Jan Thijs had the most liked content!

Jan Thijs's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Collaborator
  • Week One Done
  • First Post

Recent Badges

4

Reputation

  1. Een speler is opgelost, lag aan de HDMI kabel, ben bang dat de andere speler kapot is. Af en toe werkt hij nog een paar minuten en dan valt hij weer uit.
  2. Laatste update geïnstalleerd, bij beide XR4000 blijft beeld stilstaan . Moet dan een kanaal hoger of lager en daarna terug op het haperende kanaal. Op mijn andere android apparaat hapert het beeld niet, het ligt dus niet aan de stream. Kan het aan mijn instellingen liggen, zoja welke?
  3. Laatste update geïnstalleerd, bij beide XR4000 blijft het beeld af en toe hangen. Moet dan een kanaal hoger of lager en daarna terug op het haperende kanaal. Op mijn andere android apparaat hapert het beeld niet, het ligt dus niet aan de stream. Kan het aan mijn instellingen liggen, zoja welke?
  4. Weet niet hoe het gekomen is maar alles werkt nu goed. Erg blij mee. Buzz5 werkt heel prettig met een fijne interface. Ook de mogelijkheid om kanalen in favorieten te nummeren vind ik erg goed. Een tevreden gebruiker.
  5. Mijn XR4000 met de 2015 geupgrade naar Buzz 5. Buzz 5 stopt steeds en kan mijn streams niet laten zien. Zij werkten wel in Buzz 4. Hoe krijg ik Buzz 5 tv stabiel? Draai op 5.0.653 V20220105, mijn andere XR400 draait wel stabiel op Buzz 5.
  6. Update buzz5 werkt op een toestel goed. Toch niet zo goed, als ik vanuit slaapstand weer opstart geeft de speler aan "Cannot decode stream". Als ik de stroom eraf haal, en weer aansluit is dat probleem opgelost. Kan het aan de instellingen liggen?
  7. Heb twee xr400 boxen, de één doet buzz5 heel goed en heeft zelfs geupdate tot 5.0.774. De andere geeft problemen, stopt steeds en is niet meer benaderbaar, gaat ook niet verder als 5.0.663. Kan er geen streams meer op kijken. Is hier een oplossing voor?
  8. Heb de 4000 met Buzztv 4, als ik menu druk in livetv, krijg ik check updates, als ik dan 2015 indruk gebeurt er niets.
×
×
  • Create New...